Referral recruitment

Wil je meer én betere kandidaten binnenhalen via referral recruitment. Bij ons vind je de expertise om een referral programma zowel op te zetten als te verbeteren.

pijlStappenplan opzetten of upgrade van het referral programma

In ons incompany referral traject helpen we organisaties om eerst de referral basis te bepalen en kijken dan welk referral programma het best bij de organisatie past. We zorgen er ook voor dat alle stakeholders vanaf het begin betrokken worden. Zodra die basis er is kan er een veel betere afweging gemaakt worden of het bijvoorbeeld nodig is om referral software in te zetten en welke tooling het best bij de organisatie past.

Wil je weten welke stappen je moet zetten om een referral programma op te zetten of het bestaande programma te verbeteren? Vraag om ons referral stappenplan.

pijl Welke beloningen zorgen voor de meeste referrals?

Voordat je met een referral programma van start gaat is het belangrijk dat je onderzoekt hoe medewerkers zelf beloond willen worden voor hun wervingsbijdrage en of ze überhaupt bereid zijn om te helpen met de wervingsuitdaging.

Wij onderzoeken dit regelmatig voor organisaties en komen vervolgens met een analyse waarin je kunt zien hoe verschillende interne doelgroepen het liefst beloond willen worden.

Samen met de juiste stakeholders bepalen we de basis voor het referral programma zodat je binnen twee jaar 30 procent nieuwe medewerkers of meer kunt werven dankzij de inzet van referrals.

Wil je onze webinar over dit onderwerp terugkijken? Vraag om de replay.

pijl Welke referral software past het beste bij jouw organisatie?

Wil je weten welke software een referral programma ondersteunt waarmee je eindelijk waardering aan ambassadeurs kunt tonen door elke wervingsbijdrage te belonen?

Wij tonen je welke referral softwareleveranciers er zijn en benoemen vooral ook de verschillen. Gecombineerd met een praktijkvoorbeelden.

Wil je onze webinar over dit onderwerp terugkijken? Vraag om de replay.

Wil je meer weten? Mail ons.

pijl Hoeveel kan jouw organisatie besparen dankzij referral?

Het is echt mogelijk om binnen twee jaar 30 procent of meer van al jouw nieuwe collega's te werven dankzij referrals. Je bespaart hierdoor tot wel 60 procent op recruitment.

Wil je weten hoeveel jij kan besparen en kan je hulp gebruiken met een mooie interne business case? Beantwoord dan nu de vragen en ontvang binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend een berekening met alle relevante gegevens en groeiscenario's.

Wil je onze webinar over dit onderwerp terugkijken? Vraag om de replay.

pijl Referral recruitment workshops

Wij bieden incompany-trainingen om de organisatie mee te nemen in de wereld van referral recruitment, variërend van stakeholdermanagement, referral theorie tot aan welke beloningen de meeste medewerkers activeren om mee te doen met jouw referral programma.

Wil je meer weten? Mail ons.

pijl Referral campagne

We kunnen helpen met het bedenken en opzetten van een complete referral campagne. We ontwikkelen gezamenlijk een strategie en leggen daarmee de basis voor jouw referral campagne en contentkalender.

Ideeën worden uitgewerkt tot mooie content die vervolgens wekelijks ingezet kan worden zodat je naast het delen van vacatures ook interessante andere berichten kunt laten delen door jouw ambassadeurs.

Wil je meer weten? Mail ons.

Wij zijn exclusieve partner van referral tool leverancier Firstbird in de Benelux.

Interesse?
Wil jij ook aan de slag met referral recruitment of meer rendement halen uit jouw huidige referral programma? Neem dan nu contact op met referral specialist Michael Boud via 020 521 8700 of michael@searchco.nl.