Werving & selectie

We zijn een landelijk opererend bureau, gevestigd in Amsterdam, en gespecialiseerd in het werven van vaste professionals. Alle medewerkers zijn persoonlijk betrokken bij de gehele wervingsprocedure. We weten als geen ander de latent werkzoekenden te bereiken in de huidige krappe arbeidsmarkt.

Search & Co Groep is sinds 2000 actief binnen de vakgebieden content, communicatie, marketing, creatie & design, hrm & management support. Ons netwerk bestaat uit meer dan 70.000 professionals. We weten snel de juiste mensen te vinden, desgewenst binnen 48 uur. We werken op basis van no cure, no pay en vragen niet om exclusiviteit. Goede mensen en vooral geen gedoe.

Onze werkwijze

In de werving hanteren we een aantal stappen om zo snel mogelijk de best beschikbare kandidaat in de markt te vinden:

  • Ons netwerk: We brengen de vacature gericht onder de aandacht binnen ons opgebouwde netwerk van de afgelopen 25 jaar.
  • Ambassadeurs: mensen in ons netwerk delen de vacature in hun eigen netwerk. Zo bereiken we ook latent werkzoekenden.
  • Sourcing: zonodig zoeken we actief naar kandidaten buiten ons netwerk.

Procedure en voorwaarden

De eerste selectie van vaste professionals is meestal binnen twee weken. Eén van de partners zal altijd nauw betrokken zijn bij de werving en begeleiding van de procedure.

Dankzij ons enorme eigen netwerk van zo'n 80.000 professionals lukt het ons vrijwel altijd om de juiste kandidaat te bereiken. We onderhouden op zeer regelmatige en persoonlijke basis contacten met de mensen in ons netwerk.

De gastvrije, persoonlijke en transparante werkwijze heeft ons de afgelopen jaren een indrukwekkende lijst van terugkerende opdrachtgevers opgeleverd.

Tarief

We dragen helderheid van zakendoen hoog in het vaandel en zijn open over onze tarieven. We rekenen voor een geslaagde bemiddeling 22 procent van het bruto fulltime jaarsalaris van de kandidaat. No cure, no pay.