Uitzending & detachering

We zijn een belangrijke speler in uitzenden en detacheren van professionals in communicatie, marketing, media, creatie & design en hrm.

De toegevoegde waarde van onze focus komt tot uiting in de kwaliteit van de tijdelijke medewerker, de snelle beschikbaarheid en de acceptabele tarieven.

Anders dan algemene uitzend- en detacheringsbureaus weten de medewerkers van Search & Co Groep aan welke eisen tijdelijke medewerkers moeten voldoen. En kennen zij deze mensen vaak persoonlijk in de uitvoering van hun professie.

Tarieven

De tarieven worden door ons in de hand gehouden door lage overheadkosten, de grote respons uit ons netwerk van 80.000 professionals en door de grote mate van openheid die we hanteren: je ziet precies waarvoor je betaalt.

Flexibele medewerkers leveren we op basis van uitzending of detachering vanaf zo'n 40 euro per uur.

Het inschakelen van een uitzendkracht of gedetacheerde medewerker via de Search & Co Groep levert ook jouw organisatie voordelen op op het gebied van flexibiliteit, kosten en kwaliteit. Zonder je loonlijst uit te breiden.

NEN 4400 certificering

Alle uitzendkrachten worden verloond door de gespecialiseerde organisatie All About Flex in Weesp. Deze handelspartner van de Search & Co Groep is NEN 4400-1 gecertificeerd en staat onder toezicht van uitzendkoepel ABU en de Stichting Normering Arbeid. Dit garandeert jou dat belastingen en sociale premies tijdig, volledig en correct worden afgedragen.

De uitzendmedewerkers worden beloond volgens de CAO voor Uitzendkrachten en bouwen derhalve reserveringen op voor onder meer vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen.

In ons vakgebieden zijn we met de certificering en de beloning conform de CAO een uitzondering in Nederland. Vraag andere bureaus ook naar hun voorwaarden en certificering!