Over ons

Search & Co Groep is een veelzijdige en innovatieve intermediair tussen werkgevers en werknemers. Een puur mensenbedrijf. Oprichters Maaike Willems, Michael Boud, Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in de commerciële arbeidsbemiddeling en staan ieder op eigen wijze aan het front van de ontwikkelingen in de sector.

Maaike op Linkedin Maaike Willems (maaike@searchco.nl) is verantwoordelijk voor client services en heeft bijna 30 jaar ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Zij weet client services iedere dag weer naar een hoger niveau te tillen.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@searchco.nl) is als partner verantwoordelijk voor het account management. Hij is een veelgevraagd spreker en wordt internationaal erkend als goeroe op het terrein van recruitment process outsourcing en Candidate Experience Marketing™.

Maurice op Linkedin Ir Maurice van Uden (maurice@searchco.nl) gaat over business development, ict en de back office. Hij staat aan de wieg van onze innovatieve software-ontwikkelingen als Recruity (applicant tracking) en ContentQ (volautomatische job- en news portals).

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen (marcel@searchco.nl) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.

Het team van de Search & Co Groep met van links naar rechts Michael Boud, Marcel Geurtsen, Maaike Willems en Maurice van Uden.

team