Over ons

Search & Co is is een vooraanstaande speler in recruitment. Oprichters Michael Boud en Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in de commerciële arbeidsbemiddeling. Zij ondersteunen klanten met referral recruitment, referral software, het optimaliseren van de candidate journey en een candidate experience benchmark. Search & Co is sinds 2000 als recruitmentbureau ook actief binnen de vakgebieden content, communicatie, marketing, creatie & design, human resources management en management support. Het netwerk bestaat uit meer dan 70.000 professionals.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@searchco.nl of +31624768758) is als partner operationeel verantwoordelijk voor de recruitment labels van Search & Co en gespecialiseerd in referral recruitment en candidate experience.

Maurice op Linkedin Ir Maurice van Uden (maurice@searchco.nl) gaat over business development, ict en de back office. Hij staat aan de wieg van onze innovatieve software-ontwikkelingen als Recruity (applicant tracking) en ContentQ (volautomatische job- en news portals).

Bianca op Linkedin Bianca Perfors (bianca@recruitersomgekeerd.nl) is als referral partner verantwoordelijk voor het geven van onze Incompany referral trainingen en workshops. Daarnaast begeleidt ze ook samen met Michael Boud verschillende referral recruitment projecten.

Petra op Linkedin Petra Twisk (petra@searchco.nl) is onze recruitment manager en vertegenwoordigt onze recruitment labels Communicatie & Co, Redactie & Co, Marketing & Co en creatieven.com.

Wendy op Linkedin Wendy Post (wendy@searchco.nl) is onze recruitment (referral) projectmanager en vertegenwoordigt onze recruitment labels pzsearch en pasearch en begeleidt ook referral recruitment projecten.

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen (marcel@searchco.nl) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.