Samenwerking met Woordvoerdersacademie

AMSTERDAM, 7 augustus 2015 - Communicatie & Co gaat een alliantie aan met de Woordvoerdersacademie. Dit bureau richtte zich tot nu toe vooral op de ontwikkeling van professionele woordvoerders en breidt het takenpakket uit met de werving, selectie en uitzending van woordvoerders. Het steunt daarbij op de langjarige expertise van Communicatie & Co.

Michael Boud, partner van Communicatie & Co, licht de samenwerking toe: "Ons netwerk bestaat uit ruim 10.000 communicatiemanagers en -medewerkers die 'in' zijn voor een nieuwe vaste of tijdelijke uitdaging. Onder hen bevinden zich natuurlijk ook veel woordvoerders. Om deze specifieke groep nog beter te kunnen bedienen én om in contact met andere woordvoerders te komen, is het interessant om een partnerschap met de Woordvoerdersacademie aan te gaan”.

Peter van der Maat, directeur van de Woordvoerdersacademie, is verheugd over de alliantie: “Wij merken bijna dagelijks dat woordvoerders op zoek naar de bekende ’nieuwe uitdaging'. De markt heeft te lang op slot gezeten en velen willen wel weer eens een andere baan. Met training en coaching helpen we hen om zich te verbeteren en zich verder te professionaliseren, maar door de samenwerking met Communicatie & Co kunnen we ze meer bieden: uitzicht op ander werk”.

Communicatie & Co behoort tot de Search & Co Groep, die uit een aantal samenwerkende bureaus voor werving, selectie en uitzending bestaat. Elk bureau heeft een eigen specialiteit: redactie, creatie, communicatie, marketing, hrm en management support. De Woordvoerdersacademie sluit aan op het onderdeel communicatie.

Meer weten?

Bel voor meer informatie met Michael Boud op 020 521 8700.