50 procent omzetgroei Search & Co Groep

AMSTERDAM, 2 januari 2007 - De Search & Co Groep heeft haar omzet in het boekjaar 2006 met 50 procent zien toenemen tot 3,5 miljoen euro.

Het voorgaande boekjaar werd afgesloten met een vergelijkbare omzet van 2,3 miljoen euro. Inclusief het toenmalige Redactie & Co Outsourcing - nu RedactiePartners - was dat 3,8 miljoen euro.

Vanaf boekjaar 2006 worden de resultaten van RedactiePartners niet meer geconsolideerd in de groep vanwege gewijzigde aandelenverhoudingen.

Binnen de Search & Co Groep bleef Redactie & Co vorig jaar het belangrijkste onderdeel met een omzet van 2,4 miljoen euro. Snelste groeiers waren echter Communicatie & Co (plus 120 procent tot bijna 700.000 euro) en pzSearch (300.000 euro).

In 2006 startte de groep een drietal nieuwe activiteiten: Creatieven.com (werving, selectie en uitzending van creatieven), Marketing & Co (werving, selectie en uitzending van marketeers) en RedactieRaad (redactionele advisering).

Sterke start creatieven.com

Met name creatieven.com beleefde een sterke start en realiseerde in haar eerste, onvolledige boekjaar een omzet van bijna 100.000 euro.

De groep startte in het afgelopen boekjaar twee carrièreportals als dienstverlening aan haar doelgroepen: Jobs in de Media extern en HRbanen extern.

2007

Voor het komende jaar verwacht de groep een verdere omzetstijging tot 6 miljoen euro (plus 70 procent). Het grootste gedeelte hiervan, naar verwachting 90 procent, zal bestaan uit autonome groei.

De overige groei moet komen uit nog op te starten activiteiten als ICT & Co (werving, selectie en detachering van ict'ers, vanaf voorjaar 2007) en PAsearch (werving, selectie en uitzending van secretaresses, medio 2007).

Over de Search & Co Groep

Search & Co is een organisatie van zelfstandige bureaus voor werving, selectie en uitzending van professionals in specifieke beroepsgroepen. Binnen de groep bestaan specialisaties in communicatie, creatieven, sales, hrm, redactie en marketing. De groep zal in 2007 naar verwachting een gezamenlijke omzet realiseren van 6 miljoen euro en is gevestigd in Amsterdam.

Noot voor de redactie (niet ter publicatie)

Meer informatie over de inhoud van dit persbericht is te verkrijgen bij Maurice van Uden, algemeen directeur van de Search & Co Groep (020 521 8700).