Edith Zweerman leidt Communicatie & Co

AMSTERDAM, 8 augustus 2007 – Communicatiedier Edith Zweerman (37) start per 1 september aanstaande als algemeen directeur van Communicatie & Co. Zij vervangt Hugo de Klerk, die recentelijk zijn positie neerlegde.

Communicatie & Co is sinds de oprichting in 2004 snel gegroeid. Het bureau voor werving, selectie en detachering van professionals in de communicatie wil met Edith deze groei continueren en tegelijkertijd de bestaande positie bij opdrachtgevers verstevigen.

Moederbedrijf de Search & Co Groep gaat hiertoe de komende jaren fors investeren in Communicatie & Co. De eerste stappen zijn met de aanstelling van Edith gezet. Het ligt in de lijn der verwachting dat op korte termijn bovendien een relatie manager en marketing manager worden aangenomen, waarmee het hoofdkantoor zeven vaste medewerkers zal hebben.

Edith startte haar carrière in de communicatie bij het gerenommeerde bureau Van Sluis & Partners, waarna zij de overstap maakte naar de arbeidsmarktcommunicatie bij het toenmalige ACA. Sinds enkele jaren werkte zij bij de Gemeente Heemstede als hoofd communicatie. De gecombineerde achtergrond van Edith bij bureaus en de overheid wordt door interim directeur Michael Boud als zeer aantrekkelijk gezien voor de verdere ontwikkeling van Communicatie & Co.

“Bij Communicatie & Co kan ik mijn ruim twintigjarige ervaring in de communicatiesector op een geheel nieuwe manier inzetten. En tegelijkertijd zal ik weer allerlei nieuwe kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Als bureau heeft Communicatie & Co een uitstekende naam, zodat ik mijn naam er graag aan verbind”, aldus Edith.

Over Communicatie & Co

Communicatie & Co extern is een volle dochter van de Search & Co Groep, waarin een groot aantal gespecialiseerde bureaus voor uitzending, werving en selectie samenwerken. Het bedrijf boekte vorig jaar een omzet van ruim 5 miljoen euro en behoort daarmee tot de middelgrote bureaus. Kenmerkend voor de Search & Co Groep zijn specialisatie, snelheid en transparantie.

Noot voor de redactie (niet ter publicatie)

Meer informatie over dit persbericht is te verkrijgen via Michael Boud, algemeen directeur van de Search & Co Groep en directeur ad interim van Communicatie & Co. Hij is te bereiken via 020 521 8700 of michael@searchco.nl.