Mitchell van Vliet leidt Marketing & Co

AMSTERDAM, 3 september 2007 – Marketingtalent Mitchell van Vliet is per 1 september jongstleden in dienst getreden als managing consultant bij Marketing & Co.

Hij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bureau voor werving, selectie en detachering van marketeers.

Mitchell werkte eerder als marketeer voor de Search & Co Groep, het moederbedrijf van Marketing & Co. In die functie onderzocht hij de mate van tevredenheid van de opdrachtgevers van de verschillende bedrijfsonderdelen. Daarvoor werkte hij onder meer op de afdeling marketing van Holland Casino.

Als marketeer miste Mitchell de ‘hands-on’ ervaring die hij in zijn nieuwe rol wel krijgt. Hij wordt als managing consultant verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het bedrijf.

“In mijn nieuwe functie kan ik mijn kennis van en ervaring met marketing op een geheel nieuwe manier gebruiken. Mijn handen jeuken om de business daadwerkelijk te runnen en op te bouwen”, aldus Mitchell. “Als marketeer ben je in veel andere functies niet direct verantwoordelijk voor omzet en resultaat. Dat ben ik nu wel.”

Over Marketing & Co

Marketing & Co extern is een voortzetting van het vroegere MediaSearch, arbeidsbemiddelaar voor professionals in de media sales en marketing. Die formule bleek te smal, waardoor de Search & Co Groep heeft besloten zich alleen op marketeers te richten, maar niet meer alleen voor mediabedrijven. Marketing & Co richt zich met name op marketeers in de sectoren b2b en b2c.

Informatie voor de redactie (niet ter publicatie)

Meer informatie over dit persbericht is te verkrijgen van Mitchell van Vliet (020 528 5941 of mitchell@marketingco.nl) of bij Michael Boud, algemeen directeur van de Search & Co Groep (020 521 8700 of michael@searchco.nl).