Nog meer specialisatie bij Redactie & Co

AMSTERDAM, 24 november 2009 - Specialisatie is één van de drijvende krachten achter het succes van Redactie & Co. Om opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, lanceert Redactie & Co vandaag maar liefst drie nieuwe websites.

De sites reflecteren een nieuwe werkwijze in de back office waarbij onze consultants zich verder specialiseren op een deelterrein van onze dienstverlening.

De nieuwe sites zijn WEBREDACTEUREN en HOOFDREDACTEUREN.

Redactie & Co houdt zich bezig met de werving, selectie en uitzending van professionals in alle tekstgerichte beroepen. Daaronder vallen natuurlijk ook copywriters, webredacteuren en hoofdredacteuren.

Maar het vinden van een nieuwe hoofdredacteur voor een groot medium vraagt andere vaardigheden dan het zoeken van een beginnende webredacteur. Daarom is gekozen voor een opdeling waarbij de meest ervaren consultants zich toeleggen op hoofdredactionele vacatures, terwijl consultants met kennis van en ervaring in webredactie zich daarop verder specialiseren.

Met deze voortgaande specialisatie hoopt Redactie & Co nog beter in te spelen op de wensen van opdrachtgevers en kandidaten. "Op de middellange termijn krijgt Nederland te maken met vergrijzing, ook in onze beroepsgroep. Het zal voor iedere organisatie steeds moeilijker worden om de beste medewerkers te vinden."

"Vergaande specialisatie wordt één van de belangrijke succesfactoren op de arbeidsmarkt. Klanten én kandidaten willen praten met een deskundige om wederzijds geen tijd te verspillen aan miscommunicatie door gebrek aan kennis. Met de nieuwe structuur en websites spelen we hierop in", aldus Maurice van Uden van Redactie & Co.

Voorbeelden uit de praktijk?

Bel Maurice van Uden op 020 521 8700.