pzSearch start hrm-outsourcing voor MKB

AMSTERDAM, 7 september 2007 – Veel kleine tot middelgrote organisaties zijn te klein om een eigen hr-manager aan te nemen. Terwijl het juist voor deze bedrijven van groot belang is om hun medewerkers met de grootste zorg te behandelen.

Het nieuwe bedrijf PZvoorMKB ondersteunt het MKB in het opzetten en voeren van een professioneel personeelsbeleid.

PZvoorMKB is een project- en adviesorganisatie, opgericht door pzSearch, het gerenommeerde bureau voor hrm-professionals. Dit bureau beschikt over een bestand van duizenden hr-managers en -medewerkers die worden ingezet voor projecten bij en adviezen aan de opdrachtgevers van PZvoorMKB.

Het grote voordeel voor opdrachtgevers is dat zij door het grote bestand van pzSearch steeds verzekerd zijn van de meest geschikte P&O’er voor hun situatie. PZvoorMKB zet ‘zware’ professionals in als de problematiek daarom vraagt, maar zet minder ervaren medewerkers in als de situatie dit toelaat. Met als doel om de opbrengsten en kosten van professioneel hr-management te optimaliseren.

“Het is een logische stap voor ons om naast het werven, selecteren en detacheren van P&O’ers onze klanten ook bij te staan met advies en ondersteuning in personeelstrajecten. Dat kan varieren van het formuleren van een personeelsbeleid, via het ondersteunen van functioneringsgespekken tot het opzetten van een in- en uitstroombeleid”, aldus Maaike Willems, directeur van pzSearch en PZvoorMKB. “Het is niet ondenkbaar dat wij met PZvoorMKB een forse reorganisatie begeleiden bij een van onze opdrachtgevers.”

Over pzSearch en PZvoorMKB

pzSearch en PZvoorMKB zijn onderdeel van de Search & Co Groep, een organisatie van zelfstandige bureaus voor werving, selectie en detachering. De filosofie van de groep is om onder ieder bureau een projectbedrijf te plaatsen om haar opdrachtgevers te kunnen ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten. Eerder richtte de Groep een vergelijkbaar projectbureau op voor redactionele werkzaamheden. Search & Co realiseert in 2007 een omzet van naar schatting 5 miljoen euro.

Noot voor de redactie (niet ter publicatie)

Meer informatie over dit persbericht is te verkrijgen bij Maaike Willems, algemeen directeur van pzSearch en PZvoorMKB. Zij is te bereiken op 020 620 3663 en maaike@pzsearch.nl.