Ram & Co géén onderdeel Search & Co Groep

AMSTERDAM, 18 augustus 2009 - Vorige week werd het faillissement uitgesproken van Ram & Co, bureau voor werving en selectie van marketing- en communicatiemedewerkers. Dit bedrijf is en was géén onderdeel van de Search & Co Groep. De bedrijven staan volledig los van elkaar. Het faillissement van Ram & Co heeft dan ook geen enkel gevolg voor (onderdelen van) de Search & Co Groep.

Dit verklaart Maurice van Uden, algemeen directeur van de Search & Co Groep, in reactie op vragen van opdrachtgevers en -nemers.

Ram & Co was een branchegenoot en concurreerde met twee dochterbedrijven van Search & Co Groep: Communicatie & Co en Marketing & Co. Beide bedrijven opereren weliswaar op een lager omzetniveau dan vorig jaar, maar zijn winstgevend.

"We hebben op tijd maatregelen genomen om de kosten in lijn te brengen met de lagere inkomsten in 2009", aldus Van Uden. "Search & Co Groep verwacht 2009 met een kleine winst af te sluiten."

Communicatie & Co is sinds haar oprichting in 2003 actief in de werving, selectie en uitzending van specialisten in de (corporate) communicatie, Marketing & Co doet sinds 2004 hetzelfde voor marketeers. Eén van de belangrijke kenmerken van de dienstverlening is een 'no nonsens' attitude die ook terugkomt in het financiële beleid van de ondernemingen. Ook in tijden van economische voorspoed is de groep steeds kritisch op de kosten gebleven.

Over de Search & Co Groep

Search & Co Groep is een organisatie van zelfstandige bureaus voor werving, selectie en uitzending van professionals in specifieke beroepsgroepen. Binnen de groep bestaan specialisaties in communicatie, creatieven, hrm, management support, marketing en redactie. Het bedrijf is ontstaan uit het in 2000 opgerichte Redactie & Co, inmiddels Neêrlands grootste bureau voor werving, selectie en uitzending van journalisten, redacteuren en tekstschrijvers.

Noot voor de redactie (niet ter publicatie)

Meer informatie over dit persbericht is te krijgen via Maurice van Uden, directeur van de Search & Co Groep, telefoon 020 521 8700.