Search & Co start definitief met PAsearch

AMSTERDAM, 21 september 2007 – Met ingang van 1 oktober start de Search & Co Groep met PAsearch, bureau voor werving, selectie en uitzending van secretaresses, personal assistants en office managers.

PAsearch extern is ontstaan na een uitgebreid onderzoek onder de behoeften van bestaande opdrachtgevers van de groep. Het vakgebied van management support bleek bij tal van relaties te zorgen voor moeilijk invulbare vacatures.

Soelaas

Een veelgehoorde opmerking was dat bestaande, meer algemene uitzendondernemingen, slechts met grote moeite geschikte kandidaten weten voor te stellen. De werkwijze van de Search & Co Groep zou volgens opdrachtgevers soelaas kunnen bieden.

Tegelijkertijd met het haalbaarheidsonderzoek is de groep gestart met het actief werven van relevante kandidaten voor het bestand van PAsearch. Dat heeft tot resultaat dat PAsearch nu van start gaat met een netwerk van zo'n 1.500 gekwalificeerde kandidaten.

De dagelijkse leiding van PAsearch is in handen van Maaike Willems, gepokt en gemazeld in de commerciële recruitment. Zij wordt ondersteund door Robert van den Eeckhout, die als consultant de meeste wervingstrajecten zal begeleiden.

Over de Search & Co Groep

De Search & Co Groep is een organisatie van zelfstandige bureaus voor werving, selectie en detachering. De onderneming realiseert in 2007 een omzet van naar schatting 5 miljoen euro.

Noot voor de redactie (niet ter publicatie)

Meer informatie over dit persbericht is te verkrijgen bij Maaike Willems, algemeen directeur van PAsearch. Zij is te bereiken op 020 589 1627 en maaike@pasearch.nl.