Recruitment Process Outsourcing

We zijn een grote partij in Recruitment Process Outsourcing. We ondersteunen recruiters tijdelijk of structureel met als doel de werving en selectie van vaste medewerkers en flexibele interimmers beter, sneller, goedkoper en efficiënter te maken. We doen dat onder de eigen naam van de opdrachtgever om de employer branding te verstevigen.

Recruitment Process Outsourcing is het uitbesteden van het recruitmentproces. Doel hiervan is professionalisatie van de werving en selectie zodat organisaties de beste medewerkers kunnen contracteren, zowel vast als flexibel. We doen dit op basis van bewezen processen en modellen, gericht op het verlagen van de kosten van recruitment en het verbeteren van de employer branding.

Onze processen zijn meetbaar en transparant. Ieder kwartaal brengen we een rapportage uit waarin de behaalde resultaten worden vermeld, aangevuld met adviezen over mogelijke verbeteringen. We werken met ervaren specialisten die hun vakgebied kennen. Sinds onze oprichting in 2000 hebben we honderden bedrijven geholpen met tal van recruitmentprojecten.

Voor deze service hebben we een aparte website opgezet. Bezoek deze site om alle details te leren kennen.