Recruitment

Onze kennis van en ervaring stelt ons in staat snel geschikte kandidaten te vinden voor jouw organisatie, voor een vast of een tijdelijk dienstverband.

Werving, selectie en detachering via Search & Co staat borg voor een kwalitatieve wervingsprocedure, die zowel voor jou als opdrachtgever als voor de kandidaat belangrijke voordelen biedt. We beschikken over een eigen netwerk van zo'n 80.000 professionals en zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Bewezen methoden
Voor de selectieprocedure hanteren we bewezen analytische modellen, gecombineerd met onze eigen kennis van het vak en bereiken we de latent werkzoekenden dankzij referral recruitment. Voordelen van recruitment door Search & Co zijn:

  • Advies en ondersteuning door ervaren consultants bij de formulering van functieprofiel, wervings- en selectiemethoden
  • Informele werkwijze waardoor de ideale kandidaat net dat duwtje in de rug krijgt om te reageren op jouw vacature
  • Adequate en persoonlijke selectieprocedure
  • Professionele afhandeling van sollicitanten, zonder dat je tijd hoeft te besteden aan het tijdrovende selectieproces.

Referenties
De unieke werkwijze heeft ons de afgelopen jaren een indrukwekkende lijst van terugkerende opdrachtgevers opgeleverd.

Tarieven
We dragen helderheid van zakendoen hoog in het vaandel en zijn open over onze tarieven. We rekenen voor een geslaagde bemiddeling 22 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. En tijdelijke professionals leveren we op basis van uitzending, detachering of interim vanaf zo'n 40 euro per uur en hanteren een transparante marge van 15 euro per uur.