Werving & selectie

We zijn een landelijk, maar klein bureau (6 collega's werkzaam) gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in de werving van vaste professionals. Iedereen is persoonlijk betrokken bij de gehele wervingsprocedure. We zijn vooral goed in zogenoemde via-via werving (referral recruitment) en weten als geen ander de latent werkzoekenden te bereiken in de huidige krappe arbeidsmarkt.

Search & Co is sinds 2000 als recruitmentbureau actief binnen de vakgebieden content, communicatie, marketing, creatie & design, HR & management support. Ons netwerk bestaat uit meer dan 70.000 professionalsWe weten snel de juiste mensen te vinden. Desgewenst binnen 48 uur. We werken op basis van no cure, no pay en vragen niet om exclusiviteit. Goede mensen en vooral geen gedoe.

Onze werkwijze

Voor de werving hanteren we een aantal stappen om zo snel mogelijk de best beschikbare kandidaat in de markt te vinden:

  • Ons netwerk: We brengen de vacature gericht onder de aandacht binnen ons opgebouwde netwerk van de afgelopen 20 jaar.
  • Referral recruitment: dankzij ons speciale loyaliteitsprogramma delen onze ambassadeurs de vacature in hun netwerk. Zo bereiken we ook latent werkzoekenden.
  • Sourcing: we zoeken indien nodig ook actief naar kandidaten buiten ons netwerk en benaderen hen rechtstreeks.

Procedure en voorwaarden

Eerste selectie van vaste professionals is meestal binnen 2 weken. Eén van de oprichters zal altijd nauw betrokken zijn bij de werving en begeleiding van de procedure.

Dankzij ons enorme eigen netwerk van zo'n 80.000 professionals lukt het ons bijna altijd om de juiste kandidaat te bereiken. We onderhouden op zeer regelmatige en persoonlijke basis contacten met de mensen in ons netwerk.

De gastvrije, persoonlijke en transparante werkwijze heeft ons de afgelopen jaren een indrukwekkende lijst van terugkerende opdrachtgevers opgeleverd.

Tarief

We dragen helderheid van zakendoen hoog in het vaandel en zijn open over onze tarieven. We rekenen voor een geslaagde bemiddeling 22 procent van het full time jaarsalaris van de kandidaat.